De favorieten van Sigrid

Beauty expert Sigrid deelt haar beautygeheim met jullie; haar favoriete producten voor een stralende én zachte huid!

Image not found

" Altijd begin en eindig ik mijn dag met mijn beauty-ritueel. Een mooie en gezonde huid is immers mijn visitekaartje! Ik begin met een 2 fasen reiniging met heerlijke oliën, die je huid soepel houden. Het is belangrijk je huid goed schoon te maken, zodat serums of cremes daarna ook goed hun werk kunnen doen.

Daarna is het tijd voor de voeding van de huid. Voor mij is dit het Hyaluron Acid concentraat van Dr. BABOR Pro. Ik zag namelijk dat ik wat droogtelijntjes kreeg op mijn wangen, BABOR to the rescue! Hyaluronzuur is een huideigen stof, die tot 1000x zijn eigen gewicht aan water kan dragen. De perfecte vochtbinder!

En 4 keer per jaar geef ik mezelf een ampullenkuur van 7 dagen cadeau. Elk seizoen is anders, je huid vraagt daarom ook iets anders. En een ampul is 8x sterker dan een creme! Je kunt je dus voorstellen dat dit een goede boost is voor de huid. 

Als afsluiter gebruik ik de Dr. BABOR Collageen Booster creme. Buiten dat hij mijn huid verstevigt, ruikt hij ook nog eens heel erg lekker en word ik daar meteen blij van!

Nu zul je misschien denken: zoveel tijd heb ik niet altijd voor dit ritueel? Verrassing: het kost maar 5 tot 7 minuten! Dus neem die tijd, en straal de hele dag!"

 Image not found

psstt.. ook de producten van BABOR uitproberen? Of gebruik je het al maar raken je producten op? Je kunt heel makkelijk én snel je favorieten BABOR producten HIER online bestellen.

Ontspanningbijjethuis.nl is een initiatief van: