Dag spanning, hallo energie!

Spanning in je lichaam, daar wil je vanaf. Dat kan met een prijzig abonnement of een online cursus. Maar… het kan anders, eenvoudiger, puurder; ga heerlijk wandelen in de natuur! Een cadeautje van Moeder Natuur, voor jou.

ant rozetsky 268402

Wandelen in het hier en nu

Ga je al regelmatig de natuur in? Fijn! Wandelen vermindert spanningen, boosheid en moeheid en het verhoogt je geluksgevoel, energie en creativiteit. Met een dagelijkse wandeling van 10 minuten kun je echt het verschil al merken.

Ondanks de nu strenge overheidsmaatregelen rondom het virus - denk aan die 1,5 meter afstand! - mag je nog steeds naar buiten voor een frisse neus en een ontspannen mind. Zoek een passend moment op de dag en wandel alleen.

In deze video neemt Mireille je mee tijdens haar wandeling langs het meer van Berendonck en vertelt ze je alles over Mindful wandelen.

Met Mindful wandelen zet je bewuste stappen. Dit helpt de aandacht uit je hoofd te halen en naar je lichaam te brengen. Even naar je zintuigen luisteren in plaats van naar je gedachten. Het zal je goed doen, beloofd!

Ontspanningbijjethuis.nl is een initiatief van: