Wij brengen ontspanning en wellness thuis

Quality Wellnessresorts brengt ontspanning en wellness thuis

Ontspanning en wellness zijn, juist nu het Coronavirus de wereld in zijn greep heeft, enorm belangrijk. Terwijl onze resorts (Thermen Bussloo, Thermen Soesterberg, Thermen Berendonck en Thermen Bad Nieuweschans) vanwege de Corona maatregelen tijdelijk gesloten zijn, brengen wij ontspanning én positieve energie bij de mensen thuis. Via een online platform voor iedereen, ontspanningbijjethuis.nl.  
 
Wellness in je huiskamer, via een online platform. Het is zowel een praktische als doeltreffende manier om mensen ook thuis de nodige ontspanning te bieden. “Door de begrijpelijke, nodige maatregelen rondom het Coronavirus kunnen onze gasten nu even niet ontspannen en genieten in onze resorts in Bussloo, Soesterberg, Berendonck en Bad Nieuweschans”, vertelt Fabian Dolman, directeur van familiebedrijf Quality Wellnessresorts. “Die ontspanning willen we blijven bieden, vooral nu mensen massaal thuis zitten. Daarom starten we met ‘Ontspanning bij je thuis’, ons gratis online platform voor wellness in je huiskamer.” 

Thuis werken, leven én ontspannen 

Het idee voor het platform speelde al een tijdje binnen Quality Wellnessresorts. Door de impact van het Coronavirus komt het nu in een stroomversnelling. “Ons dagelijks leven is ineens helemaal anders; het Coronavirus vraagt om grote aanpassingen, van iedereen”, aldus Dolman. “Juist nu is het belangrijk om goed voor jezelf en voor elkaar te zorgen. Met ons nieuwe online platform ‘Ontspanning bij je thuis’ willen we mensen daarbij helpen.” 

“Ons doel is om iedereen een beetje te helpen nu we allemaal tijdelijk in huis werken en leven” legt Dolman uit. “We ondersteunen mensen om thuis te ontspannen en om gezond te blijven. Daarbij gaat het over innerlijke rust en balans, over gezondheid en voeding, over beweging en actief bezig zijn en over bijvoorbeeld beauty. Daarmee verrassen en inspireren we, zoals onze gasten dat van ons gewend zijn.” 

Groeiend platform voor ontspanning 

Eenvoudige tips en snelle tricks, video’s met oefeningen voor bijvoorbeeld flexibiliteit en ademhaling, podcasts met meditaties, inspirerende blogs en artikelen die verdiepen. “We bouwen ‘Ontspanning bij je thuis’ steeds verder uit”, vult Dolman aan. “Dat doen we met de kennis en inzet van onze medewerkers van de resorts, onze collega’s van het Banyan Centre en samen met externe partners die willen aanhaken en vanuit hun expertise kunnen bijdrage aan ontspanning, rust en welzijn in brede zin. We gaan voor nationale ontspanning en wellness, juist nu het zo nodig is.” 

Ontspanningbijjethuis.nl is een initiatief van: